Deze Whisky adventskalender is het beste cadeau voor de feestdagen

thomas 5 nov 2015 Entertainment

Wij kregen vroeger van onze oma altijd een adventskalender. Een kartonnen doos met 24 vakjes die aftellen naar kerst. Iedere dag open je een vakje met daarin een stukje chocolade. Dat was een mooie tijd, maar nu zijn we mannen die wel eens iets anders willen dan melkchocolade. Speciaal voor ons, en iedereen die graag een glas whisky drink, heeft Drinks by Dram deze adventskalender gemaakt.

Op het eerste gezicht lijkt het een gewone adventskalender maar achter ieder vakje schuilt geen bonbonnetje, maar een lekkere alcoholische versnapering. Zo kun je 24 dagen lang gaan genieten van verschillende whisky’s, en dan hebben we het niet over goedkope troep.

Alleen maar topwhisky’s met als hoogtepunt een 50 jaar oude 1964 Xtra Old Particular waar je normaal gesproken 400 euro per fles voor betaald. Deze kalender, die je hier voor 212,30 euro kan bestellen, is dus een absolute must have voor iedere whiskyliefhebber die een leuke decembermaand wil hebben.

Geen whisky fan? Geen probleem! Er is namelijk ook een wodka, cognac, gin, rum en tequila kalender. Dat gaat dus een hele gezellige kerst worden!

Reageer op artikel:
Deze Whisky adventskalender is het beste cadeau voor de feestdagen
Sluiten