Deze website helpt rijke oude kerels aan lekkere chicks die een sugar daddy zoeken

Als je aan de gemiddelde vrouw vraagt wat ze belangrijk vindt aan een man krijg je vaak antwoorden zoals: hij moet humor hebben, lief zijn, goed kunnen koken, ambitieus zijn en ga zo maar door. Ze zullen nooit zeggen dat ze een kerel met geld willen, maar we weten allemaal dat een goed gevulde bankrekening wel meehelpt bij het veroveren van een vrouw. Hoe verklaar je anders al die lelijke verschrompelde mannen die met 50 jaar jongere bloedhete chicks op een jacht liggen? Speciaal voor al deze sugar daddys en gold-diggers is er nu de website SeekingArrangement.com.

De slogan van deze website is: Waar prachtige, succesvolle mensen voor wederzijds voordelige relaties zorgen. Dat klinkt heel beschaafd, maar eigenlijk is het gewoon een datingsite voor vieze oude mannetjes en meisjes die een nieuwe Versace tas willen. Op dit moment heeft de website al meer dan vijf miljoen leden en dat zijn voornamelijk vrouwen die niet willen werken, maar wel een luxe vakantie en mooie kleren willen.

De 19-jarige Andea Warren is zo’n chick die het liefst de hele dag niks doet, maar wel uit eten gaat in sterrenrestaurants. Zelf zegt ze dat het niet alleen om geld gaat en dat ze vooral iemand zoekt die voor haar wil zorgen. Ze ontkent dan ook dat ze een golddigger is en spreekt, naar eigen zeggen, alleen maar af met mannen met wie ze een echte klik heeft. Wij hebben zo’n idee dat ze vooral een klikt zoekt met de creditcard van haar suikeroompjes.

Reageer op artikel:
Deze website helpt rijke oude kerels aan lekkere chicks die een sugar daddy zoeken
Sluiten