Deze tiener is de sneaker dealer van de rich and famous

redactie 19 aug 2016 Entertainment

Als 16-jarige ben je druk met allerlei zaken. Buiten spelen, videospelletjes, masturberen. Benjamin Kickz uit Aventure is een jochie van 16. Hij is ook druk bezig met allerlei zaken. Hij staat bekend als de Sneaker Don en hij verkoopt exclusieve sneakers op zijn website. Ook spreekt hij af en verkoopt aan sterren zoals DJ Khaled en Chris Brown. Hij is op weg om dit jaar een miljoen dollar om te zetten.

Een reporter van NY mag mocht een dagje meegelopen met de kleine baas. De dag begon met een bezoekje aan Miami-Dades’ Opa Locka Executive Airport. Daar had de sneaker dealer een afspraak met de rapper en producer Travis Scott. Benjamin komt aan met zijn Franse bulldog Gucci en zijn koffer gevuld met Air Jordans, hij verkoopt een paar schoenen aan Travis en vertrekt weer.

De jonge zakenman verdient met zijn deals met de Amerikaanse celebrities een leuk zakcentje. Maar met zijn website, sneakerdon.com, verdient hij pas echt knaken. Zelf zegt hij: “What I make in one day on the website I can’t make in a month with the rappers.” Als je het leven van Benjamin zo bekijkt vraag je je toch af. Waar was jij toen je 16 was?

Reageer op artikel:
Deze tiener is de sneaker dealer van de rich and famous
Sluiten