Deze stoel voor gamers is een enorme verkoophit in Japan

Redactie 26 jan 2017 Entertainment

Als je vaker dan eens vierkante ogen krijgt door een urenlange Battlefield marathon, dan is dit de stoel waar je heel blij van gaat worden. In Japan zijn ze dat al, want daar is de Buddy een hit die alle verkooprecords breekt.

Elke gamer weet dat je het best in het midden voor het scherm kunt zitten, zodat je niks hoeft te missen van alle actie. Maar als jij in kleermakerszit met een bol ruggetje voor de tv gaat zitten, dan is dit niet zo bevorderlijk voor gewrichten.

Gelukkig is daar de Buddy. Een stoel die je in staat stelt in een goede houding te gamen en die nog lekker zit ook. Verder kun je er ook in lezen, je Faebook door scrollen of noodles eten. Het is maar net waar je zin in hebt. De Buddy staat op nummer drie in de best-seller list van Amazone, terwijl de stoel pas in april uitkomt. Mocht je nog niet zo ver zijn in je LOI cursus Japans, dan kan Google Translate je misschien een handje helpen met bestellen. Hier kun je ‘m in elk geval bestellen voor 40 dollar. Misschien een goeie aankoop voor bij de Nintendo Switch.

 

 

Reageer op artikel:
Deze stoel voor gamers is een enorme verkoophit in Japan
Sluiten