Deze Spotify speler is het antwoord op de nadelen van je telefoon

Redactie 5 okt 2017 Entertainment

Sinds de muziek-streamingsdienst Spotify ons van alles gemakken op muziekgebied voorziet, kunnen we bijna niet meer zonder. Toch zijn er nog een hoop ergernissen bij het luisteren van muziek via headsets over je smartphone, ja ook als je de nieuwste hightech snoerloze earplugs hebt. Mighty Audio heeft een oplossing voor de twee grootste problemen bij het streamen van muziek: het leegtrekken van je batterij en het toch soms veel te grote formaat van je telefoon, bijvoorbeeld tijdens het sporten.

Doormiddel van crowdfunding heeft het bedrijf nu met succes een Spotify-geschikte muziekspeler op de markt gebracht. Het clip-on audioapparaat is waterdicht, druppelbestendig en heeft ongeveer aan vijf uur levensduur aan de batterij in huis. Je moet van goede huize komen om die tijdens je morning work-out leeg te krijgen. Maar buiten dat krijg je geen irritante meldingen binnen als je één met je favoriete playlist wilt zijn.

Mighty kan draadloos met je Spotify-account synchroniseren en heeft een waanzinnige opslagruimte van 8 GB. Om het in beeld te krijgen: dat is genoeg voor ongeveer 1.000 songs. Maar daar blijft het niet bij. Deze is voor de echte tech-junks onders ons, want gebruikers kunnen doormiddel van “VoiceOver” door de afspeellijsten navigeren. Mocht je het gewend zijn om veel met Siri te babbelen.

De Spotify-iPod, die in het zwart, wit of oranje te verkrijgen is, heeft tegen alle verwachtingen in een prijskaartje van slechts 85,99 dollar. Dus voor nog geen 73 euro heb jij al deze nieuwe Spotify-player in huis. Helpt het jou van alle onhandige problemen tijdens het streamen van muziek af, dan kun je hem hier bestellen.

Highsnobiety

Reageer op artikel:
Deze Spotify speler is het antwoord op de nadelen van je telefoon
Sluiten