Deze siliconen kamelenteen moet hét mode-item van 2017 worden

Redactie 23 feb 2017 Entertainment

De afgelopen jaren hebben we zoveel maffe kleding op het gebied van mode voorbij zien komen dat we niet zo snel meer ergens van opkijken. Na al die broeken met gaten, t-shirts die tot je enkels reiken, super skinny jeans voor mannen, leggings die als broek worden gebruikt en de hondenhalsband voor meisjes, de choker, dachten we alles wel gehad te hebben. Hoewel een hele hoop hondjes jaloers zijn op die halsbandjes, zagen we onlangs ook al mannen met een halsband lopen. Op deze manier wil je als man wel heel erg graag duidelijk maken dat je onder de plak zit.

Dit valt eigenlijk allemaal heel erg mee als je bedenkt dat er in China mensen rondlopen met deze uitvinding. We verzinnen het niet, maar het is mogelijk om een tuigje te kopen die ervoor zorgt dat het lijkt alsof je altijd een kamelenteen hebt. Deze siliconen camel toe is in Azië een regelrechte verkoophit die over de toonbanken vliegt.

Dat is voor ons onbegrijpelijk, we dachten in 2017 alles wel gehad te hebben, maar het kan dus altijd gekker. Normaal gesproken staan dames niet te springen als ze te maken hebben met een camel toe. Het bedrijf achter de kamelenteen heeft het product ontwikkeld om een mode-statement te maken en gluurders te foppen met deze namaak. Het zal zeker heel veel verbaasde blikken opleveren als we deze in Nederland gaan zien.

 

 

LadBible

Reageer op artikel:
Deze siliconen kamelenteen moet hét mode-item van 2017 worden
Sluiten