Deze planten vragen om een echte man

Redactie 3 okt 2017 Entertainment

Heeft je vriendin je weer eens op pad gestuurd om ‘wat tuinplanten‘ te regelen voor buiten? Wij beseffen dat de gemiddelde man weinig sjoege heeft om met Vlijtige Liesjes en Begonia’s in het winkelkarretje naar de kassa te lopen. Maar er is goed nieuws: er is bestaat ook groen waarbij je wat nieuwe speeltjes aan mag schaffen. Bonus: aan het eind van het seizoen maak jij “Hornbach-style” indruk op dat leuke buurmeisje.

Tip 1: De beukenhaag
Voor een beetje man kan een beukenhaag niet ontbreken. Beukenhagen moeten namelijk worden gesnoeid en snoeien vraagt om…? Juist, snoeigave apparatuur. Denk: grote handschoenen en een vette oranje-zwarte kettingzaag van Bosch.

Tip 2: Kerstbomen
Een beetje vroeg in het seizoen nog, maar ze mogen zeker niet ontbreken: kerstbomen. Na gebruik kun je ze natuurlijk in één stuk netjes bij het vuil zetten… maar waarom zou je dat doen als het ook stukken leuker kan? Zet je innerlijke houthakker aan het werk door er een bijltje bij te pakken. Grote boom gekocht? Nodig wat vrienden uit en eindig met een gezellig kampvuurtje. Tip: Koop een Nordmann want die vallen niet uit. Scheelt weer een arsenaal aan dennennaalden tussen je tenen in de zomer.

Reageer op artikel:
Deze planten vragen om een echte man
Sluiten