Deze omgebouwde brouwerij is de eerste mannenspa met een bierjacuzzi

Bierdrinkers opgelet, want deze spa in Oostenrijk laat je stoutste dromen over het goudgele vocht uitkomen. Een paar jaar geleden besloten ze in deze brouwerij om een oude tank om te bouwen tot een jacuzzi en deze te vullen met bier. Hier kun je dus met een ijskoude rakker in je hand badderen in warm bier. Een droom die uitkomt.

Dat bier goed is voor je huid is al langer bekend, maar om thuis je badkuip vol te gooien met pils vinden we toch een beetje zonde en koud. Gelukkig kun je dus nu in de Brouwerij van Starkenberg op de meeste optimale manier van bier genieten. Een ketel die ze vroeger gebruikten om het bier te brouwen is omgebouwd tot een met pils gevulde jacuzzi. Het gerstenat is altijd 37 graden en daardoor is het heerlijk vertoeven in deze hot tub.

Om de hele ervaring compleet te maken is er altijd een tap in de buurt waar de spabezoekers hun eigen sapje kunnen tappen en je kan er genieten van de Oostenrijkse keuken. Mocht je dus nog een keer met je maten op vakantie willen dan is dit de perfecte bestemming.

Reageer op artikel:
Deze omgebouwde brouwerij is de eerste mannenspa met een bierjacuzzi
Sluiten