Deze meubelstukken mogen niet ontbreken in jouw stulpje

redactie 10 dec 2018 Entertainment

Kerst ligt in het verschiet. De eerst liedjes klinken al op de radio terwijl bijna iedereen al een kerstboom heeft staan. Het blijft gezellig. Om je huisje net nog effe wat knusser te maken hebben wij een paar kekke meubelstukjes op een rijtje gezet. Want ja, uiteindelijk is naar de meubelboulevard gaan op tweede kerstdag toch een beetje een traditie. 

Meubels zoeken is misschien niet helemaal jouw hobby, toch moet het af en toe effe gebeuren. Je kijkt immers bijna de hele dag tegen die dingen aan, dan kun je het beter goed doen toch?

Loungebank

Heerlijk man. Je komt thuis na een lange dag werken, het liefst plof je dan effe comfortabel met een pilsie op de bank. Een loungebank is altijd goed, lekker veel ruimte en je hebt ze al in allerlei soorten en maten. Haal er wel eentje die lekker zacht is, neerploffen moet immers alles behalve pijnlijk zijn.

Pooltafel

Lekker met je maten een potje poolen? Mocht je de ruimte hebben, dan is dat misschien wel een retegoed idee voor jou. Ook heerlijk om effe stoom op af te blazen.

Dressoir kast

Waar zet je die heerlijke flesjes whisky nou eigenlijk neer? Nou in een fatsoenlijke dressoir kast! Die zijn speciaal gemaakt om jouw dierbaarste bezittingen in op te bergen. Je hebt ook van die hele mooie authentieke modelletjes, staat vast tof in je woonkamer.

Een bar

Naar de kroeg gaan kost je tegenwoordig best wel veel centen. Je kan natuurlijk ook thuis een soort van kroeg beginnen, je pleurt een mooie bar neer. Zo kun je aan de bar gaan eten én pilsjes tappen. Ideaal toch? Ook tof voor een vriendenavondje thuis, tussendoor een partijtje poolen en het hele feest is compleet.

Zoek je nog een relaxte woonboulevard om te gaan shoppen? Check Woonboulevard Poortvliet.

 

Reageer op artikel:
Deze meubelstukken mogen niet ontbreken in jouw stulpje
Sluiten