Deze koelkast volgt jouw stappen zodat je thuis nooit meer hoeft te wachten op een biertje

Redactie 1 nov 2017 Entertainment

De technologie blijft zich steeds verder ontwikkelen en maakt ons leven steeds aangenamer. Van automatische grasmaaiers en stofzuigers tot aan headphones die on the spot vertalen voor je. Veel tijdrovende taken worden ons uit handen genomen door de meest geniale gadgets. Heerlijk vinden we het. Geeft ons meer tijd om lekker te genieten van een pilsje. Alleen die koelkast is zo ver…

Ook daar hebben we een fantastische oplossing voor. Honda lanceert namelijk de RoboCas. Dit is een koelkastje op wielen die jou overal volgt. Há, bier! Je hoeft dan nooit meer steen-papier-schaar te doen met je maatjes om wie er dit keer naar de koelkast moet lopen voor een ijskoude rakker. Honda vergelijkt de koelkast met een trouwe hond, hij volgt je stappen net als fikkie. Niet alleen handig voor bier, maar ook voor eten, spullen, koffie, wat jij ook maar mee wilt slepen. Eerder lanceerde Panasonic al een walking fridge, maar deze was tergend langzaam. De RoboCas is veel vlotter en efficiënter.

De RoboCas is ontworpen om blijdschap en geluk te verspreiden en wij denkend dat dat zeker gaat lukken. Deze fijne cooler maakt nu zijn debut op de Tokyo Motor Show maar zal heel snel wereldwijd te bestellen zijn.

Foto’s: Honda Motor Co.

Maxim

Reageer op artikel:
Deze koelkast volgt jouw stappen zodat je thuis nooit meer hoeft te wachten op een biertje
Sluiten