Deze keukenapparatuur wil jij in je keuken hebben

Redactie 14 mei 2018 Entertainment

Wil jij je keuken een flinke make-over geven, door deze uit te breiden met enkele nieuwe keukenapparaten? Dan helpen wij je graag de juiste keukenapparatuur aan te schaffen voor je vernieuwde keuken. In dit artikel lees je welke keukenapparatuur je zeker aan moet schaffen als je jouw keuken écht een goede make-over wil geven. 

Een goede vaatwasser

Heb je nog geen vaatwasser? Dan raden wij je zeker aan om in dit apparaat te investeren. Een vaatwasser hoeft helemaal niet duur te zijn, maar bespaart je wel een hoop tijd. Zeker als je een groot gezin hebt en iedere dag een flinke berg vaat moet wegwerken, is een vaatwasser een goede investering. Koop je een vaatwasser, dan sta je na het koken nooit meer lang in de keuken om al die vieze vaat weg te werken. Je zet het vieze servies, het vieze bestek en de vieze pannen gewoon in de vaatwasser, je zet de vaatwasser aan en je bent klaar. Er zijn vele verschillende vaatwassers. Ook als je niet zo veel ruimte hebt in de keuken of niet te veel geld uit wil geven aan je nieuwe vaatwasser, zijn er meer dan genoeg vaatwassers die bij jou passen.

Een inbouw koffiezetapparaat

Wil jij iedere ochtend wakker worden met een heerlijk kopje koffie, maar vind je het vervelend als je een groot deel van je aanrecht kwijt bent door hier een koffiezetapparaat naar te zetten? Investeer dan in een inbouw koffiezetapparaat. Met een inbouw koffiezetapparaat maak je de lekkerste koffie, zonder dat het apparaat in de weg staat. Dit komt omdat het koffiezetapparaat netjes in een van de kastjes van jouw keuken verwerkt is. Ideaal, zeker als je niet zo veel werkruimte hebt in de keuken en zuinig om moet gaan met de weinige ruimte op het aanrecht.

Een Quooker

Tot slot kun je jouw keuken verrijken met een kokendwaterkraan van Quooker. Je kunt de kokendwaterkraan gebruiken als je een kopje thee wil drinken en geen zin hebt om te wachten tot de waterkoker jouw theewater heeft gekookt, maar de kraan is ook erg handig tijdens het koken. Met een Quooker hoef je nooit meer te wachten tot het water in je pannetje kookt, maar kun je direct kokend water in je pannetje doen. De etenswaren die je wil koken, kun je direct in het kokende water doen. Zo bespaar je een hoop tijd.

Foto: architectureartdesigns.com

Reageer op artikel:
Deze keukenapparatuur wil jij in je keuken hebben
Sluiten