Deze Indonesische baas beweert 145 jaar oud te zijn

redactie 30 aug 2016 Entertainment

Mbah Gotho is oud. Héél erg oud. Hij beweert dat hij al 145 jaar op deze aardkloot rondloopt. En inderdaad, op zijn officiële document dat wordt erkend door de Indonesische overheid, staat dat Mbah geboren is op 31 december in 1870. Achttien zeventig. 1870! Hij was al bijna klaar voor een rollator toen de Tweede Wereldoorlog nog moest beginnen. 

Toch geeft hij aan dat hij er helemaal klaar mee is en nu wel ready is voor befaamde de zes planken of de urn. Niet erg verassend, al zijn naaste familie is er niet meer. Al zijn vrienden zijn al de pijp uit. Ook heeft deze dinosaurus vier vrouwen gehad die er niet meer zijn. Tegenwoordig vult de ultrahoogbejaarde zijn tijd met chillen en radio luisteren, want zijn ogen zijn te slecht om nog naar tv te kijken.

Tja. Toch vinden wij het moeilijk om te geloven dat meneer Gotho echt 145 jaar oud is. En zolang hij niet door een onafhankelijke instantie wordt geverifieerd zal hij ook niet de geschiedenisboeken in gaan als oudste mens. Ach, het zal hem een saté gambing zijn. Hij is er klaar mee. Hij is oud. Hij is op. En wij vinden hem een baas.

Reageer op artikel:
Deze Indonesische baas beweert 145 jaar oud te zijn
Sluiten