Deze heerlijke Hollandse brunettes kende jij nog niet

redactie 15 mei 2016 Girls

Natuurlijk zijn zonnige blondines net zo mooi als herfstige brunettes, en zwartharige ladies net zo mooi als dames met dat grijsblauwe haar waar elke hipster tegenwoordig mee langs de grachten paradeert (kudo’s voor dat soort creativiteit, girls!), maar omdat ze niet allemaal in één artikel passen, moet je soms keuzes maken. Een tijdje terug plaatsten we al een zoetgevooisde ode aan 14 blondharige schoonheden die jij nog niet kende. Ditmaal is het de beurt aan hun uitermate aantrekkelijke zusjes: de brunettes!


1. Melissa Mintodjo

Het maakt ons niet uit of Melissa zich in broekpak hijst of badpak. Zelfs een vuilniszak zou deze dame goed staan. Pure schoonheid kan immers onmogelijk worden verstoord. Benieuwd naar meer? Bekijk dan haar FHM500-pagina.

2. Maryam Hassouni
Misschien ken je haar nog uit de jeugdserie Dunya en Desie. Deze knappe Marokkaans-Nederlandse dame heeft heel wat jongensharten sneller doen kloppen. En toen die jongens mannen werden en de filmversie van Dunya en Desie in de bioscoop draaide, laaide dat voor ongetwijfeld nog eens extra op. Meer weten? Check haar FHM500-pagina.


 

3. Margot Hanekamp
Deze oogverblindende brunette werd in 2015 11e in de Miss World-verkiezing. Een prachtige prestatie, maar wat ons betreft nog altijd tien plekjes te laag. Voor meer mooie kiekjes kun je natuurlijk terecht op haar FHM500-pagina.


 

4. Manon van Liebenstein
Misschien wel de knapste zakenvrouw van Nederland. Manon beheert modemerk Isabelli. En man man man, wat staat zwart haar goed. Heel classy, deze vrouw! FHM500-pagina vind je hier!


 

5. Lotte Visser
Lotte is stylist en body double van niemand minder dan Sylvie Meis. Wij hebben wel een mooie suggestie voor haar: nu Sylvie gestopt is bij Hunkemöller, mag Lotte van ons gerust het nieuwe gezicht van het lingeriemerk worden. Check vooral ook haar FHM500-pagina.


 

6. Amber Celine Wattimena
Haar naam mag dan ingewikkeld zijn; haar schoonheid is van oogverblindende eenvoud. Er valt namelijk niet over te twisten dat Amber uitzonderlijk mooi is om naar te kijken. Misschien ken je haar al, want ze beheert samen met haar zusje het modemerk LA Sister. FHM500-pagina hier.


 

7. Estrella Pau
Estrella was ooit Playmate en dat zegt eigenlijk al genoeg. Wat ons betreft is Estrella een van de mooiste brunettes van het land. Onder de indruk van deze dame? Bekijk dan ook haar FHM500-pagina.


 

8. Ashley Samwel
Ashley richtte Fit Twenty Six op en werkt als fitnessmodel en personal trainer. Niet verkeerd! Vergeet niet haar FHM500-pagina te bekijken.


 

9. Gigi Hollanders
Veel Hollanders dan dit gaat het niet worden. Alleen al die achternaam! Gigi is het type vrouw dat graag aan de stranden van Ibiza ligt. Een echte levensgenieter dus. Check haar FHM500-pagina hier!


 

10 Hailee Lautenbach
Geboren in Nederland, maar woonachtig in de Verenigde Staten. Hailee’s betoverende bruine haren, donkere ogen en volle wenkbrauwen brengen ons hart telkens weer op hol. Bekijk vooral ook haar FHM500-pagina.


 

11. Iman Withfield
Iman weet met haar camera allerlei mensen op de gevoelige plaat te leggen. Gelukkig voor ons laat ze zichzelf ook graag fotograferen. Wat een vrouw! Bekijk hier haar FHM500-pagina.


 

12. Imaan Hammam
De kans is groot dat je haar niet kent, maar in de modellenwereld is Imaan wereldberoemd. Ze werd op haar 13e jaar ontdekt op Amsterdam Centraal door een scout en heeft door de jaren heen indrukwekkende dingen bereikt. Zo stond ze op de cover van de Amerikaanse Vogue en was ze een Victoria’s Secret-model. FHM500-pagina kun je hier checken.

Reageer op artikel:
Deze heerlijke Hollandse brunettes kende jij nog niet
Sluiten