Deze gasten houden een begrafenis voor hun vriend die onder de plak zit

thomas 21 okt 2015 Entertainment

In elke vriendengroep zit er wel één, een gast die een vriendin krijgt en vervolgens zijn vrienden volkomen links laat liggen. De 20-jarige Keiran Cable is zo’n jongen. Hij werd verliefd op Jess en vergat zijn vriendengroep en rugbymaten. De vriendengroep was ontroostbaar na het verlies van hun vriend en zij besloten daarop hun vriend een waardig afscheid te geven.

“Niemand van ons ziet hem nog vaak sinds hij een relatie heeft en hij reageerde niet op berichten of e-mails. Een paar weken terug waren we in de pub en begonnen we er grapjes over te maken” verteld één van de bedekers van deze begrafenis. “Dus besloten we een begrafenis te organiseren. Ik leende een begrafenisauto en we reden de kist van kroeg naar kroeg, met de dominee ervoor en alle jongens erachter. Zelfs de straten waren afgesloten. Het was episch.”

De vrienden bespaarde kosten nog moeite om deze begrafenis zo echt mogelijk te maken. Een hanggemaakte kist, een lijkwagen, een predikant, afscheidsmuziek en een overlijdens kaart met de tekst: “Onze gedachten zijn bij Kieran, in deze donkere tijd. Maar we moeten niet treuren en wensen hem veel succes in zijn volgende leven. Keiran heeft 18 maanden geprobeerd zijn vriendschap levend te houden, maar helaas is dat niet gelukt.”

Keiran moet zich kapot zijn geschrokken toen hij samen met zijn vriendin binnenliep bij zijn stamkroeg terwijl zijn eigen begrafenis bezig was. “Ik werd opgewacht door vijftig juichende vrienden, ik was in shock. Ze hadden zoveel moeite gedaan. Dit was zeker een dag om nooit meer te vergeten. Ik weet zeker dat mijn vriendin het goed zal vinden als ik de jongens vaker zie”, aldus Keiran zelf. Zijn vrienden verdienen in ieder geval heel veel respect voor deze bazenactie!

Reageer op artikel:
Deze gasten houden een begrafenis voor hun vriend die onder de plak zit
Sluiten