Deze dude ontwierp met zijn dronken kop een vliegtuig

Voor de meeste van ons is het al een hele prestatie om na een avond zuipen onze sleutels te vinden en onze telefoon netjes aan de lader te hangen. Deze student ging na een avond zuipen flink los op zijn whiteboard en ontwierp doodleuk een vliegtuig. Toen hij de volgende dag zijn werk zag was hij net zo verbaasd als iedereen, hij wist namelijk zelf niet meer dat hij twee uur bezig is geweest met dit ontwerp.

Volgens zijn huisgenoot had de jongen redelijk wat rum en wodka naar binnen gegoten voordat hij thuis kwam en meteen de boeken in dook. Om half twee ’s nachts was hij klaar met zijn ontwerp en vertelde hij zijn huisgenoten vol trots over zijn project en alle berekeningen die daarbij horen.

Zoals je kan zien op de foto’s is het resultaat van deze bezopen avond behoorlijk indrukwekkend. Klein detail is wel dat het geen vliegtuig is maar een ekranoplan. Voor wie niet weet wat dit is, hier een korte uitleg: het lijkt op een vliegtuig maar vliegt met behulp van een luchtkussen. Het is dus geen vliegtuig, maar het is nog steeds behoorlijk indrukwekkend. Volgens de maker zou dit toestel echt kunnen gaan werken, en hij is dus van plan om een model te gaan maken. Wie weet kunnen we straks een rondje vliegen in een voertuig dat gemaakt is door een dronken dude.

Reageer op artikel:
Deze dude ontwierp met zijn dronken kop een vliegtuig
Sluiten