Deze bizarre theorie vertelt jou waar je Mew kunt vinden in Pokémon GO

Het is misschien wel één van de best bewaarde geheimen van Pokémon GO: de exacte plek waar je Mew kunt vangen. Misschien is de exacte plek wat te gedetailleerd maar het zou miljoenen spelers al schelen als ze wisten in welk gebied of land ze deze bijzondere Pokémon zouden kunnen vangen.

Recent werd bekend gemaakt dat de Amerikaan Nick Johnsson de eerste persoon is die alle 142 Pokémon gevangen zou hebben en hierdoor dus alle Pokémon uit de eerste generatie. Volgens Elite Daily klopt dit echter niet omdat er in de origenele tv-serie welgeteld 151 Pokémon voorkwamen.

Drie van deze Pokémon zijn ondertussen al gevonden: Mr Mime, Kangaskhan, and Farfetche’d. Van de overige 6 is nog niks bekend qua locatie. Ze bestaan sowieso, dat is bevestigd, maar waar de Pokémon GO spelers moeten zoeken is nog een raadsel. Niemand weet waar Articuno, Zapdos, Moltres, Ditto of Mewtwo gevonden kunnen worden. Althans tot nu toe. Er schijnt namelijk schot in de zaak te zitten want volgens Pokémon fans zit er een hint in de oude Pokémon game: bij de beschrijving van Mew staat namelijk waar deze Pokémon voorkomt: diep in de bossen van Guyana, Zuid-Amerika

Gezien de ‘natuurlijke habitat’-regel in Pokémon GO, waaruit je kunt opmaken dat bepaalde Pokémon ook echt in bepaalde gebieden te vinden zijn, zou het zomaar eens kunnen dat Mew zich echt ergens in de bossen van Guyana verbergt. Er zijn volgens Reddit al mensen richting het Zuid-Amerikaanse land afgereisd. Wij hopen dat de 3G/4G functie werkt en de Poké liefhebbers hun Pokédex eindelijk kunnen aanvullen.

 

Reageer op artikel:
Deze bizarre theorie vertelt jou waar je Mew kunt vinden in Pokémon GO
Sluiten