Deze architectuur is zo gevaarlijk dat er sadisten achter moeten zitten

Redactie 2 apr 2017 Entertainment

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Maar deze architecten lijken om een ongeluk te vragen. Of ze hebben echt geen idee waar ze mee bezig zijn, of ze veroorzaken opzettelijk ongelukken. Dit zijn de beest belachelijke, gevaarlijke en sadistische situaties die mensen ooit hebben bedacht. Dodelijke speeltoestellen voor kinderen, een kraan boven een stopcontact en onmogelijke fietspaden. Je vraagt je soms echt af of er een kwade geest achter deze creaties zit.

1. De ‘once in a lifetime’ draaischijf

fhm-architecture-epic-fail

Dit speeltoestel zou misschien niet in een vernietigingskamp. Het is onvoorstelbaar dat iemand met gezond verstand deze plek heeft uitgekozen. En dat hij zich niet heeft bedacht.

2. “Eigenlijk willen we hier geen fietsers”

fhm-epic-architecture-fail

Het was een zware strijd tussen de fietsersbond en de gemeente. Het fietspad dat is aangelegd is dan ook niet van harte. “Maar hier heb je een fietspad. Het is wel op eigen risico.”

3. “Welcome in 2017. Have it your way.”

fhm-epic-architecture-fail

In dit stadje hebben ze hebben ze op een innovatieve manier de discussie over gender-neutrale toiletten vermeden.

4. Hier krijg je al snel spijt van

fhm-epic-architecture-fail

We kunnen ons goed voorstellen hoe je maar wat laminaat pakt als er net te weinig bekleding is voor de laatste traptree. Je bent waarschijnlijk al bijna heel je vrije dag bezig met die ‘kuttrap’ en je denkt ‘dat zie je toch niet’. En dat klopt ook wel. Maar al snel kom je erachter dat dat nou juist het probleem is, als je bijna je enkel verzwikt, je vriendin haar laptop laat vallen en je moeder haar heup breekt bij die laatste tree.

5. “Ga thuis maar op de bank zitten”

fhm-epic-architecture-fail

Deze bankjes zien er leuk uit, dat zeker. Maar ze zijn niet neergezet om op te zitten. Dat geloven we niet.

6. De kraan des doods

fhm-epic-architecture-fail

Hier worden we stil van. Het spreekt voor zich dat iemand die OF een kraan OF een stopcontact kan aanleggen weet dat water en elektriciteit een gevaarlijke combinatie is. Dit stilleven laat het werk zien van een moordenaar.

 

7. “Als je niet gehoorzaamd moet je van de glijbaan”

fhm-epic-architecture-fail

Dit gestoorde tafereel doet ons denken aan de piraten in films die op zee mensen van de plank lieten springen. Het moet haast wel een grap zijn, maar het is evengoed bizar dat dit bedacht, uitgevoerd en toegestaan is.

8. Geef fietsers ‘meer space’

fhm-epic-architecture-fail

Dit was heel verwarrend. Niemand werd hier vrolijk van.

9. Het gebeurde toch echt

fhm-epic-architecture-fail

Het gebeurde toch echt. Niemand verwachtte dat dit ‘leuke idee’ echt tot een ongeluk zou leiden, maar je vraagt er natuurlijk wel om. Uiteindelijk hebben ze de muur toch maar grijs geverfd.

10. Wat er gebeurt als je een sadist een patroon laat kiezen

fhm-epic-architecture-fail

Ook deze trap moet massaal vervloekt zijn door de mensen die hem gebruiken. Toegegeven, het geeft wel een kunstzinnig effect. Maar levensgevaarlijk voor slechtzienden.

boredpanda

Reageer op artikel:
Deze architectuur is zo gevaarlijk dat er sadisten achter moeten zitten
Sluiten