Deze 14 Hollandse blondines kende jij nog niet

redactie 13 apr 2016 Girls

Hoewel er wel honderd types vrouwen zijn, is het soms gewoon leuk om één bepaald type in de spotlights te zetten. Zoals je natuurlijk al weet komt de FHM500 er weer aan en daar staan een hele hoop hete blondines in! Daarom een ode aan 14 Hollandse blondines. Kende jij ze al?

1. Angela van den Broek
De spontane Angela houdt wel van een uitdaging en fladdert vrolijk door het leven. Is vaak te vinden op diverse beurzen waar ze als promochick het leven van de beursbezoeker een stukje vrolijker maakt. Check vooral ook haar FHM500-pagina!


2. Anna de Pagter
Rode jurk, blonde haren, smachtende blik. Met de 28-jarige Anna zouden we maar wat graag een avondje Netflix kijken. Bekijk hier haar FHM500-pagina.


3. Ester van den Bosch
De 31-jarige Ester heeft een lichaam zo mooi dat de beste kunstenaar ter wereld het niet zou kunnen beeldhouwen. Kijk dan hoe mooi! Haar FHM500-pagina vind je trouwens hier.


4. Annabelle La Belle
We gaan dan weliswaar niet naar het EK, maar met Annabelle voelen we ons toch een beetje kampioen. Het wordt niets zonder jou, Annabel! Nieuwsgierig naar deze dame? Check dan haar FHM500-pagina!


5. Sascha Bunge

Ze lijkt zo Zweeds als het maar zijn kan, maar Sascha is gewoon een kaasje van eigen bodem. Geweldig toch?! Natuurlijk heeft ook deze dame haar eigen FHM500-pagina.


6. Franka Vedder
Donkere wenkbrauwen, blonde haren en een lichaam om van te smullen. Franka kan ons onmogelijk teleurstellen! Meer plaatjes vind je op haar FHM500-pagina.


7. Linsey Boxhoorn
Wij riepen deze 22-jarige dame al eens uit tot allermooiste beursbabe van de 100% Tuning 2015. Meer dan terecht! Benieuwd naar de kiekjes? Ga dan als de wiedeweerga naar haar FHM500-pagina.


8. Olivia Wierda
Mede-eigenares van kledingmerk Alix the Label en ook nog eens een ontzettend lekkere vrouw. Meer foto’s kun je vinden op haar FHM500-pagina.

9. Kelly Spronk
Dit sexy model weet als geen ander hoe je de camera moet bespelen. Met haar Bambi-ogen weet ze de mannenharten moeiteloos te veroveren. Meer prachtige kiekjes staan op haar FHM500-pagina.


10. Robin Hamersteen
Als íemand sex appeal heeft, is het Robin wel. Wát een lichaam. En wát een prachtige ogen. Check hier haar FHM500-pagina.

 


11. Felice Fleur
Met haar blonde haar en blauwe ogen had Felice zo uit een Disneyfilm kunnen stappen. Gelukkig behoort ze toe aan de echte wereld. Felice, je maakt ons land weer een stukje mooier! En onze FHM500-website trouwens ook.


12. Kunna Haan
Deze 29-jarige dame wilden we je beslist niet onthouden. Kunna is de baas van haar eigen productiebedrijf Paardenkracht. Heb je ooit een vrouw gezien met zo’n mooi buikje? Wij niet! Meer kunstzinnige kiekjes vind je op haar FHM500-profiel.


13. Joëlle Witschge
Wat is dat toch met die voetballers dat ze zulke fantastische dochters op de wereld zetten? Bedankt hè, Richard. Vroeger was je onze voetbalheld, maar we hebben nu wel een andere reden om blij met je te zijn. Bekijk vooral ook het FHM500-profiel van deze prachtige vrouw.


14. Nikki Marinus
Nikki is 21 jaar en houdt er niet van om een broek te dragen. Nou, Nikki, dat vinden wij niet erg hoor! Meer sexy kiekjes staan natuurlijk op haar FHM500-pagina.

Reageer op artikel:
Deze 14 Hollandse blondines kende jij nog niet
Sluiten