Vriendengroep zet 30-jarige makker flink voor lul met vrijgezellenfeest: als mascotte het veld op

redactie 11 mrt 2019 Entertainment

Voor velen van ons komt er een moment in ‘t leven dat we besluiten het vrijgezellenbestaan achter te laten en ons te binden aan een partner. Of dat een goede beslissing is, dat laten we even in het midden. Waar het nu om gaat is dat wanneer je gaat trouwen, je het leven als vrijgezel legendarisch moet afsluiten. We hebben het natuurlijk over een vrijgezellenfeest. Aan wie kan je de invulling van die party nou beter overlaten dan aan je beste maten? Nou… heb je even? Wij weten er genoeg.

Het is natuurlijk een traditie om je maat die gaat trouwen even flink hard voor lul te zetten. Want ja, je beste maten achterlaten voor een leven met een vrouwelijke wederhelft? Daar kom je niet ongestraft mee weg. Zo ook de dertig jarige Alex Newbold. Zijn vriendengroep nam hem mee naar de wedstrijd van Lincoln City tegen Yeovil Town. Leuk idee, lekker wedstrijdje pakken. Vlak voor de wedstrijd kreeg Alex echter de verrassing te horen: hij mocht superdicht bij de spelers komen… als mascotte. Je weet wel, die kleine koters die aan de hand van een speler het veld op komen lopen. Een taak die doorgaans is weggelegd voor kinderen tot zo’n twaalf jaar oud.

Mascotte

Je kan je voorstellen dat dit hilarische beelden oplevert. Hoe ongemakkelijk is het om als volwassen vent tussen de kleine koters het veld op te lopen? Dit terwijl je de hand van een speler vasthoudt die hoogstwaarschijnlijk nog jonger is dan jij. Nou ja, in ieder geval heeft z’n cluppie wel gewonnen.

Manners

Reageer op artikel:
Vriendengroep zet 30-jarige makker flink voor lul met vrijgezellenfeest: als mascotte het veld op
Sluiten