Derde seizoen Stranger Things komt in de zomer van 2019

Redactie 30 jul 2018 Entertainment

Ai, slecht nieuws voor iedereen die ongeduldig zit te wachten op het derde seizoen van hitserie Stranger Things. Dat nieuwe seizoen begint namelijk pas in de zomer van 2019. Netflix bevestigt hiermee dat het nog een jaar duurt tot de fans van hun favoriete serie kunnen genieten, iets dat zij al een tijdje aan zagen komen.

De teaser van tijdje geleden gaf dit namelijk al een beetje weg. Het winkelcentrum in Hawkins dat je in het spotje ziet, wordt namelijk in de zomer van 2o19 geopend. Een subtiele verwijzing naar de releasedatum van seizoen 3 dus. Op de najaarspresentatie van Netflix gaf een woordvoerder van de streamingservice tekst en uitleg over de vertraging:”Deze show is handgemaakt. De Duffer-broers werken heel hard. Ze begrijpen dat er heel wat op het spel staat en willen met iets komen dat groter en beter is dan vorig jaar. Ze willen de tijd nemen om het echt goed te doen.”

Duisternis

Het derde seizoen is in duisternis gedompeld, terwijl het eerst nog vrolijk en licht begint. “Seizoen drie speelt zich af in de zomer. Dus dat is al een groot verschil met de eerdere reeksen”, zegt producent Shawn Levy. “Verder speelde school een grote rol bij de eerste seizoenen, terwijl het daar nu juist niet om draait. Het gaat om zwembaden, kampvuren, optochten, Onafhankelijkheidsdag en vuurwerk. Er gebeuren allemaal leuke dingen voor de duisternis intreedt.” Het stikt in Hawkins nog steeds van de creepy wezens, want het schaduwmonster chillt er ook nog steeds en doet er alles aan zijn doelen te bereiken.

Foto: Screenshot YouTube.

Reageer op artikel:
Derde seizoen Stranger Things komt in de zomer van 2019
Sluiten