Denise Richards verkozen tot mooiste Bondgirl aller tijden

Redactie 29 okt 2015 Girls

Vandaag is de grote release van Spectre. Een mooie reden om dieper in de Bondgirls te duiken. Afgelopen week hebben wij een selectie van de mooiste Bondgirls aller tijden gemaakt waarna jullie je favoriet mochten aanwijzen. Daar hebben jullie massaal gehoor aan gegeven, gezien de 4.129 stemmen. En jawel, we hebben een winnares. Niemand minder dan Denise Richards is met 27% van de stemmen uitgeroepen tot mooiste Bondgirl aller tijden!

1. Denise Richards / Dr. Christmas Jones
Als atoomgeleerde Dr. Christmas Jones stal ze de show in The World Is Not Enough uit 1999. Rondborstig, intelligent, verschrikkelijk sexy, medeverantwoordelijk voor het redden van de aarde en ze weet 007 te verleiden tot een horizontale paringsdans. Alle eigenschappen die een Bondgirl moet bezitten komen tot uiting in Dr. Christmas Jones.

 

2. Olga Kurylenko
Quantum of Solace uit 2008 zal niet de boeken ingaan als meest memorabele James Bond film ooit, het bracht wel een van de mooiste Bondgirls ever voort. Olga Kurylenko aka Camille Montes ging met 15% van de stemmen met het zilver aan de haal.

 

 

3. Halle Berry / Jinx
Noem de naam van Halle Berry en elke man ziet haar linea recta in oranje bikini uit de oceaan wandelen. Man, dat moet toch een van de meest sexy filmscenes aller tijden zijn.  Met 10% van de votes is die derde plek dan ook voor Miss Berry die furore maakte als Jinx in Die Another Day. 

Net buiten het podium viel Ursala Andress, de blondine die charmeerde als Honey Rider in de klassieker Dr.No.

Reageer op artikel:
Denise Richards verkozen tot mooiste Bondgirl aller tijden
Sluiten