De wekelijkse 5 hardste sneakers laten je uit je stoel glijden

redactie 11 mrt 2016 Entertainment

Jullie staan vast alweer te popelen om te kunnen genieten van de bruutste sneakers van de week. Het wachten is eindelijk over. De lijst der lijsten is wederom terug en weer tot de nok gevuld met geveterde heerlijkheid voor om je voeten. Met de verwachting dat het weer langzaam aan beter wordt hebben we een stel toffe patta’s voor je in de aanbieding die perfect in de lente passen.

1. Vans Digi Hula.

Vans mogen natuurlijk niet ontbreken als de zon gaat schijnen. De lichte en multi-inzetbare schoentjes zijn niet weg te denken uit je sneaker collectie. Helemaal niet met deze hele fijne Hawaiiaanse hula print. Ideaal voor onder de korte broek maar ook te gebruiken onder een langere variant pantalon voor als het toch wat frisser is..

2. Adidas Ultra Boost Uncaged x Solebox.

De Duitse doerakken van Solebox hebben een gruwelijke uitvoering van de Ultra Boost de markt op geslingerd en zoals Rob Geus zou zeggen: man, man, man, wat zijn wij bij met deze schoenen. Sneakers in optima forma.

3. Nike SB Zoom Stefan Janoski Cherry Blossom.

Nike is helemaal ready voor het lekkere weer met deze fijne blossom print. Dat is correct vriendelijke vriend. Echte mannen kunnen best met bloemen op hun schoenen door het leven. Met deze zapatos om je voeten neem je het lekkere overal mee naartoe. 

4. Bait x Brooks Regent Inferno.

De rood suede kolossen vallen misschien een beetje uit de toon in deze lijst maar schijn bedriegt. We wonen namelijk met z’n allen in de lage landen. Die staan erom bekend om een sterke aantrekkingskracht te hebben voor water en dat komt het hele jaar door met bakken uit de hemel. Voor zo’n vochtig lente buitje heb je stevige stappers nodig die ook nog eens door een ringetje te halen zijn. Taadaa: de Inferno.

5. Nike Air Max 1 Kumquat.

We sluiten de lijst weer af met een heerlijk paar Air Maxjes. In de lente vindt uiteraard Koningsdag plaats en voor ieder die geen oranje kledingstuk in de kast heeft liggen zijn dit de perfecte schoenen voor 27 april. Met de subtiele oranje accenten zijn de schoenen weggelegd voor de feestelijkheden maar daarna ook prima weg te dragen.

Reageer op artikel:
De wekelijkse 5 hardste sneakers laten je uit je stoel glijden
Sluiten