De 4 nieuwste sneaker packs waar jij mee gaat rocken

redactie 4 mrt 2019 Entertainment

Je kan nooit te veel sneakers hebben, gelukkig heb je ons om op de hoogte gehouden te worden. Nike, Fila en adidas droppen vier nieuwe packs, oftewel meerdere sneakers met wat lichte variaties erin. Pick your favourite!

Nike Black Leopard Pack

Nike

Bij Nike hebben ze ervoor gekozen om met de luipaard print aan de slag te gaan. In he nieuwe pack zitten maar liefst vijf sneakers die de ‘Black Leopard’ behandeling krijgen. De sneakers hebben een all black uiterlijk, wat gecomplimenteerd wordt met rode en blauwe luipaardprint op de verschillende sneakers. Check de Nike’s Black Leopard pack!

Fila V94M Pack

Fila

Fila is weer terug van weggeweest! Na de enorme populariteit in de jaren ’90 was het merk een tijdje naar de achtergrond verschoven. Nu zijn ze weer helemaal terug, met onder andere deze pack. De V94M is een toffe retro sneaker die is uitgebracht in drie verschillende kleurstellingen. De basis is een witte sneaker, en dit wordt aangevuld met groen, blauw en rood. Welke is jouw favoriete? Bekijk de Fila V94M!

Nike Air Force Pack

Nike

De Nike Air Force 1 is één van de meest klassieke sneakers. Het is dan ook niet raar dat deze schoen sinds de release in 1982 continu relevant is gebleven. Dit komt natuurlijk door de simpele witte Air Force, maar ook door het strakke model. In deze release van Nike is de Air Force 1 is de sneaker uitgebracht in een zwarte en gebroken witte uitvoering. De leren sneaker heeft daarnaast beige accenten met rode letters. Check hier welke Nike Air Force 1 bij jou past!

Adidas Temper Run

Adidas

Met al deze retro invloeden kan adidas natuurlijk niet achterblijven. Met het ontwerp van de adidas Temper Run is het Duitse sportmerk enorm beïnvloed door runners uit de jaren ’90. De twee releases van aankomende week zijn twee kleurrijke releases. Hoewel de paarse Temper run niet heel fel gekleurd is, zijn er wel veel verschillende kleuren gebruikt bij de sneaker. De andere Temper Run is daarentegen wel vrij fel, met tintten van roze, oranje en geel. Welke adidas Temper Run kies jij?

Winnen!

Je kent het principe: wij vette sneakers showen, jij kans maken op een gratis paartje bij Bruut. Dat is deze keer niet anders. Wij schrijven een getal op onder de 500 en jij moet het goede getal raden in de comments op Facebook. Winnaar ontvangt persoonlijk bericht, succes!

Reageer op artikel:
De 4 nieuwste sneaker packs waar jij mee gaat rocken
Sluiten