De Vesaro 195 is de ultieme racesimulator

koen 26 nov 2014 Machines

Het is maar voor weinig mensen weggelegd. Racen op een circuit in een rallywagen, F1-bolide of ander scheurmonster. Dichterbij dan een rondje hoeken op Xbox of Playstation komen we vaak dan ook niet. Maarja, dat geeft niet dat écht racegevoel. De Vesaro 195 is de oplossing!

 In deze racesimulator waan jij jezelf net een in racewagen. Je zit in een echte racestoel met schakelpook, gas- schakel- en rempedaal en jawel, zelfs een stuur. De stoel beweegt mee met de beweging die de auto maakt in het spel. Verder ben je visueel omringd door 195” inch curved schermen. Daardoor lijkt het helemaal alsof je zelf over het circuit aan het knallen bent.

Alle visuele aspecten hebben de schaal 1:1 om het nog realistischer te maken. Volgens diverse professionele racers is de Vesaro 195 de beste racesimulator die zij tot de dag van vandaag getest hebben. Dichterbij dan dit kom je niet broeder. Wil jij zo’n ding in huis? Echt cheap is het apparaat echter niet. De Vesaro 195 gaat pas over de toonbank als je een bedrag van € 52.840,69 op tafel legt. Dat is wel het absolute pronkstuk uit het racesimulatorsegment. De prijzen van de racesimulator beginnen vanaf € 27.475. Succes met je spaarpot.

Reageer op artikel:
De Vesaro 195 is de ultieme racesimulator
Sluiten