De Teufel Boomster is de James Bond onder de speakers

redactie 13 mei 2016 Entertainment
 

Ach mannen wat worden wij blij van muziek. daar hoort natuurlijk wel een speaker bij de pompende bass van onze brute tunes aankan. Die hebben we nu gevonden. De Teufel Boomster is de James Bond onder de boomboxen; chique, elegant en dodelijk. Verpakt in een gelikt design met een nog gelikter geluid, is deze knalbak een absolute must voor de muziekliefhebber.

Looks
De producten van Teufel zien er altijd strak uit en de Boomster is daar geen uitzondering op. Tijdloos en strak zijn woorden die ons te binnen schieten bij het zien van de zwarte geluidsdoos. De Boomster is heel vriendelijk voor het oog, geen omgeving waar hij in misstaat. We willen hem zelfs als chique bestempelen. Een must have voor stijlvolle mannen die met hun speakers willen laten zien dat ze van kwaliteit en design houden.

Sound
Zoals de naam al aangeeft produceert de Boomster een booming sound die je oorlel laat sidderen van genot. Met een brute bass, maak je grote indruk op huisfeesten, BBQ’s of op de vrijdagmiddagborrel. Na het aanzetten van de Boomster komt het zuivere geluid je tegemoet, zelfs als je het volume op de hoogste stand zet. Blaas alle verwachtingen die je had omver met het geweldige geluid.

Gebruikersgemak
De Boomster is niet al te zwaar en is makkelijk te gebruiken. Met ingebouwde radio, bleutooth, oplaadbare accu met een duur van tien uur en touch bediening is het een mooi staaltje techniek. Natuurlijk zit er ook gewoon een aux-ingang in voor de ouderwetsen onder ons. Met een druk op de ‘knop’ heb je fantastisch geluid tot je beschikking, verpakt in een uitermate stijlvol jasje. Wat een knaller van een speaker.

Winnen? 
FHM geeft een beuker van deze beuker t.w.v. €300,- weg! Wil jij de Teufel Boomster hebben? Klik hieronder op de Like button en reageer in de comments op de volgende vraag: 

 

 

Uit welk land is het merk Teufel afkomstig?
A) Eritrea
B) Azerbeidzjan
C) Duitsland
D) Turks- en Caicoseilanden

Geen winnaar? Dan kun je HIER altijd nog de Boomster op de kop tikken! 

Reageer op artikel:
De Teufel Boomster is de James Bond onder de speakers
Sluiten