De Sony 100-inch Z9D 4K televisie is de droom van iedere man

redactie 25 jul 2016 Entertainment

The bigger the better. Dat gaat niet voor alles op, maar voor televisies meestal wel. Sony begrijpt waar wij mannen behoefte aan hebben en dropt met de Z9D haar nieuwste paradepaardje op de markt. Eentje waar wij alleen maar van kunnen dromen.

De uit de kluiten gewassen kijkbuis telt maar liefst 100’’ inch, wat neerkomt op een breedte van 254 centimeter. En dat alles in 4K met de bewierookte HDR technologie. Yep, dit is het absolute summum op het gebied van beeldbuizen. Het apparaat maakt deel uit van de Z Series televisies. De technologie achter de Z9D is state of the art ten top. Dankzij de zogeheten Blacklight Master Drive krijg je zwart te zien zoals je zwart nog nooit hebt gezien en worden de felste kleuren helderder dan ooit getoond. Met dit systeem kun je zelfs het kleinste sproetje in het gezicht van Margot Robbie waarnemen.

Verder is qua design wel erg fraai dat alle kabels achter de televisie zijn weggewerkt. De prijs? Ehm, ja. Officiële prijzen zijn nog niet genoemd, maar waarschijnlijk gaat ‘ie voor rond de 10K in euro’s over de toonbank. Je moet wat overhebben om je favoriete films, series en sportwedstrijden op ultieme wijze te checken.

 

Reageer op artikel:
De Sony 100-inch Z9D 4K televisie is de droom van iedere man
Sluiten