De Sluwe Vos rockt keihard op Lowlands-debuut, zagen ook Veronica en Big2

Redactie 27 aug 2015 Entertainment

De heftige orkaan die Lowlands heet is weer gaan liggen, de bezoekers landen langzaam maar zeker weer op aarde en het nagenieten is in volle gang. Hoogtepunten? Talloze. Maar een van de absolute uitblinkers was toch wel De Sluwe Vos op de zaterdagnacht in de Bravo. Dat zagen ook rapper Big2 van The Opposites en Veronica van Hoogdalem, het olijke tweetal dat op Lowlands was voor Music State.

Toen de boeking bevestigd werd vroeg een zenuwachtige Sluwe nog ‘Kan iemand mij knijpen?’, Maar eenmaal achter de draaitafels was daar weinig meer van te merken. Voor technokanonnen Marcel Detmann en Karenn knalde De Sluwe Vos de Bravo al bijna uit zijn voegen, waarbij het zweet van de dansende menigte via het dak naar beneden druppelde. Als je de Bravo zo nat kan maken dan ben je een grote. Check snel hoe het debuut van De Sluwe op Lowlands verliep.

In het kader van het spotten van talent bezoekt Veronica van Hoogdalem telkens met een andere artiest een festival. Voor meer info check www.musicstate.nl, een initiatief van KPN.

Reageer op artikel:
De Sluwe Vos rockt keihard op Lowlands-debuut, zagen ook Veronica en Big2
Sluiten