De Sluwe Vos komt met knallende All Night Long Tour (en wij geven tickets weg)

redactie 5 okt 2016 Entertainment

De deur van het festivalseizoen is met een klap achter ons dichtgeslagen, we mogen onze danspasjes weer binnen de muren van de club gaan etaleren. De Sluwe Vos geeft je een paar goede redenen om dat te doen via een solo tour. Het was weer een druk zomertje voor De Sluwe. Zo liet hij dansvloeren en tentzeilen trillen op festivals als Awakenings, Glastonbury en Lowlands. Nu gaat hij acht keer solo in een nieuwe clubtour.

Solo betekent in dit geval ook echt solo. Want hij en niemand anders gaat de hele avond de muziek verzorgen. Juweeltjes, eigen werk en speciale platen die niet zo heel snel gedraaid worden, gaan allemaal de platenkoffer in. Dat betekent vooral energie, energy en nogmaals energie. Kon je al lezen in het interview dat we vorig jaar met hem hielden.

De clubtour van de Sluwe vindt plaats in de maand november waarbij hij het hele land doorcrosst. Hij gaat van Groningen naar Rotterdam, van Utrecht naar zijn thuisbasis Deventer, Den Haag, Tilburg en Amersfoort om uiteindelijk af te sluiten in de nieuwe club Shelter in Amsterdam.

Dit gaat vet worden. Bovendien kosten tickets niet veel met een prijs van tientje voor de early birds. Kun je hier op de kop tikken. Als je tenminste geen tickets wint bij FHM! Wij geven 5×2 tickets weg voor de Tour van de Sluwe Vos.

Winnen?
1. Like dit artikel
2. Beantwoord de vraag ‘Wat is de echte naam van De Sluwe Vos?’ in de comments
2. Vertel ons gelijk even voor welke avond jij kaartjes wilt winnen

Volledig programma De Sluwe Vos – All Night Long Tour
NOV 4 OOST, Groningen
NOV 5 Toffler, Rotterdam
NOV 11 Basis, Utrecht
NOV 12 Burgerweeshuis, Deventer
NOV 18 Pip, Den Haag
NOV 19 Club Smederij, Tilburg
NOV 25 Fluor, Amersfoort
NOV 26 Shelter, Amsterdam

Foto: Facebookpagina De Sluwe Vos

 

Reageer op artikel:
De Sluwe Vos komt met knallende All Night Long Tour (en wij geven tickets weg)
Sluiten