De schitterende inhaalacties van Max Verstappen in Monaco

Redactie 26 mei 2015 Machines

Het circuit van de Grand Prix van Monte Carlo staat bekend als eentje waar inhalen schier onmogelijk is. Nou, niet voor onze Max! Hij gaf niet alleen rijles aan z’n pa. Onze 17-jarige landgenoot gaf kleur aan de race door met een paar fenomenale inhaalacties langs zijn tegenstanders te glippen. 

Beetje jammer dat hij crashte door vol achterop Grosjean te knallen. Volgens Max remde Romain Grosjean te vroeg. ‘Als je op die snelheid zo dicht bij elkaar rijdt, kan je niets doen. Ik had niet verwacht dat hij ging remmen. Ik probeerde hem nog te ontwijken, maar het verraste me echt. Een ronde eerder remde ik op dezelfde plek. Nu ging hij eerder op de rem’

De wedstrijdleiding was onverbiddelijk: Max had beter moeten weten en wordt bij de volgende GP vijf plaatsen naar achter gezet in de startopstelling en krijgt twee strafpunten. Sport1 zette de knappe inhaalacties van Max in een compilatie. Lekker hoor!

 

Nieuwe Verstappen-watch! ‘Ervaren rot Max 32 in race-jaren en wat nou inhalen kan niet?’ via http://bit.ly/1FQeHgXOndanks de crash was Max ook gisteren natuurlijk weer een enorme eindbaas, dus geniet hier nogmaals van al zijn spectaculaire inhaalacties:

Posted by Sport1 on maandag 25 mei 2015

Reageer op artikel:
De schitterende inhaalacties van Max Verstappen in Monaco
Sluiten