De rode zee bevaren blijkt interessante voordelen met zich mee te brengen

Redactie 18 jan 2018 Entertainment

Mag jij jezelf een echte schipper noemen? Deins jij niet terug voor de maandelijkse rode zee van onze lieftallige vrouwelijke medemens? Lekker bezig! Dat is hartstikke gezond voor ehm, haar. Maar indirect ook voor jou. Tenminste, als we de een paar gynacologen van de University of Michigan moeten geloven.

Zij zeggen dat je gewoon die handdoek op het bedje moet leggen en je trotse tampeloeres gewoon vol overgave in het gezellige vaginale superspectrum moet torpederen. Juist als ze ongesteld is moet je haar rode zee bevaren.

Yes, we know. Het kan een beetje messy worden, maar als de dokters het zeggen, wie zijn wij dan helemaal? Er zit wel een maar aan dit verhaal, want het gezondheidsvoordeel komt alleen als je haar laat komen.

Huh?
Maar hoe zit dat dan? De mensen in de witte doktersjassen geloven dat je haar menstruatieperiode kan verkorten, mits je haar laat klaarkomen. Dat is goed nieuws. Heel goed nieuws. Niet alleen voor de vrouw des huizes, maar eigenlijk voor de gehele mensheid. Niemand wordt immers heppiedepeppie van een paar centiliter adervocht in de tangaslip.

Om het een beetje begrijpelijk te houden: een orgasme zorgt ervoor dat de baarmoeder samentrekt, waardoor het bloed en het weefsel sneller weg kunnen. Dr. Dee Fenner legt uit: “Hoewel er geen onderzoek naar is gedaan, is het zeer waarschijnlijk dat menstruatiebloed in de baarmoeder eruit wordt gepompt tijdens een orgasme.”

Menstruation GIF - Find & Share on GIPHY

Krampen zijn verleden tijd na rode zee bevaren
Dat niet alleen. Als je vriendin in de categorie krampen valt tijdens haar cyclus, dan een rampetamppartij tijdens haar ongesteldheid helpen, omdat een orgasme veel plezierige hormonen aanwakkert, zoals oxytocine, dopamine en een aantal endorfines. Dat alles bij elkaar helpt haar om de krampen een halt toe te roepen.

Verder wordt het speelplezier en gemak ook nog eens versoepelt, want om over de Red Wave te surfen heb je geen glijmiddel nodig. Gaat allemaal vanzelf. Oké, beetje nasty is die wel. Maar hé, waarom niet profiteren van Moeder Natuur? Je verkort dus de ongesteldheidsperiode (winnen), maakt haar gelukkiger (winnen) en de glijbaan is ook nog wat glibberiger (winnen) waardoor je smoother in de magische poort jojoot. Al met al zijn er eigenlijk alleen maar voordelen, mits jullie een knijper op je neus klemmen (niet altijd nodig) en netjes een handdoekje gebruiken. Hoef je alleen nog deze opmerkingen op te sommen. Je weet wat je te doen staat captain!

Thesun.co.uk

Reageer op artikel:
De rode zee bevaren blijkt interessante voordelen met zich mee te brengen
Sluiten