De Quintessence43 is een 2000 pk dikke sloep

koen 21 jul 2015 Entertainment

Gasten het is lekker weer vandaag. Tijd om een bootje te gaan huren en lekker te gaan varen door de grachten van Amsterdam of rondom de wateren van Giethoorn. Vind jij een boot huren een hoop gedoe waar jij helemaal geen zin in hebt en je wil er zelf één aanschaffen? In dat geval hebben wij nog wel een goede tip voor je. De Quintessence43. Een krachtpatser met maar liefst 2000 pk.

De gasten van Midnight Express hebben behoorlijk uitgepakt met de Quintessence43. Dit 13 meter lange vaartuig heeft vijf motoren die stuk voor stuk 400 pk leveren. Gezamenlijk leveren deze motoren 2000 pk waarmee je een snelheid kunt behalen van 145 km/u. Voor op het water is dat hard genoeg!

Verder is deze sloep ook voorzien van alle technische vernuftigheden als een digitaal controle systeem met Garmin touch screens. Mocht je een feestje willen geven op de boot dan is dat ook geen enkel probleem. Met veertien speakers, zes subwoofers en zes versterkers kun je behoorlijke beats gaan pompen.

Kosten van de Quintessence43 zijn helaas niet mis, omgerekend zo’n €612.000,-. Maar je kunt dan wel gerust je bootje in de haven van Monaco laten dobberen zonder dat er iemand raar opkijkt. Shinen!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Filmpje om te demonstreren hoe vet deze boot is!

Reageer op artikel:
De Quintessence43 is een 2000 pk dikke sloep
Sluiten