De Piaggio MP3 motorscooters zijn een dikke vette hype

redactie 8 sep 2016 Entertainment

Je ziet ze steeds meer, die toffe motorscooters met drie wielen aan de voorkant. In Londen, Parijs en Barcelona wordt er al flink op gescheurd. In Amsterdam de laatste tijd ook steeds vaker. Zo’n scooter valt in ieder geval lekker op als je ermee over straat rijdt. Bij Amsterdam’s Scootercity zijn verschillende modellen te koop.

Het chille is ook nog eens dat als jij voor 19 januari 2013 je rijbewijs B hebt gehaald, je gewoon op zo’n MP3 mag rijden. Bij Amsterdam’s Scootercity kun je die bakbeesten krijgen. Nu zelfs met flinke korting. Daar worden we blij van. De Piaggio MP3 300 Yourban, Piaggio MP3 500 en Gilera Fuoco 500 kun je nu dus met maar liefst tien procent korting aanschaffen. Zolang ze er nog zijn natuurlijk, snel wezen dus.  

Amsterdam’s Scootercity is een begrip in Amsterdam en misschien wel in heel Nederland. Als jij van motorscooters en scooters houdt kun je daar terecht. Maar ze zijn toch vooral bekend als dé MP3 specialist aka de premium Piaggo dealer van Amsterdam en omstreken. Dus mocht je interesse hebben om zo’n apparaat op de kop te tikken, dan weet je waar je moet zijn. 

Dan hebben we nog wat moois voor je, want tot 30 september krijg je 10% korting bij aankoop van een nieuwe motorscooter op de modellen Piaggio MP3 300 Yourban, Piaggio MP3 500 en Gilera Fuoco 500. Dus hup, naar Scootercity en binnenbrommeren die korting!  

 

Reageer op artikel:
De Piaggio MP3 motorscooters zijn een dikke vette hype
Sluiten