De OJO-Dock: Héél tof nieuw speeltje voor de Nintendo Switch

Redactie 29 okt 2017 Entertainment

Nintendo verblijdt ons al sinds 1889 met spelplezier. Ja in 1889 ja. Toen werd het bedrijf opgericht in Japan als fabrikant voor handgemaakte hanafuda-kaarten, welke gebruikt worden voor een Japans kaartspel. Vanaf 1970 maakt Nintendo onze geliefde speelapparaten, en wat zijn wij daar blij mee.

Recent konden we al lezen dat de Nintendo Gameboy Classic hoogstwaarschijnlijk weer terug komt op de markt. Hier moeten we nog even op wachten, een snufje wat wél al op de markt is en érg tof is, is het nieuwe accessoire van de Nintento Switch. De Nintendo Switch wordt gezien als een van de beste mobiele gameconsoles van nu. En dat gamen waar je maar wilt met deze Nintendo, wordt nu nog toffer.

Het bedrijf YesOJO uit Hong Kong heeft namelijk de OJO-dock ontworpen, een kleine toevoeging aan je Switch die komt met een micro-projector en een extra-batterij, voor urenlang draadloos speelplezier. De projector zorgt voor een groot verlicht HD-scherm die je dus op elke muur kan projecteren. Ook zal er een HDMI- en extra USB-ingangen in de OJO-dock zitten, zodat je ook nog je telefoon(s) kan opladen! De pre-order is beschikbaar op Indiegogo voo 269 dollar, dat is 100 dollar goedkoper dan de officiële release!

High Snobiety

Reageer op artikel:
De OJO-Dock: Héél tof nieuw speeltje voor de Nintendo Switch
Sluiten