Bad Blood is de nieuwe maffiaserie op Netflix

redactie 10 dec 2018 Entertainment

Maffiaseries en films als Narcos, El Chapo en The Godfather doen het nog altijd goed. Ook Netflix ziet dat gelukkig in.De rode N kondigt namelijk de nieuwe serie Bad Blood aan. Een must see wat ons betreft.

De serie komt oorspronkelijk van City TV in Canada en hij is zó goed dat hij nu naar Netflix komt. Het is een  waargebeurd verhaal van een maffiabende uit het Canadese Montreal onder leiding van de beruchte gangster Vito Rizzuto.

Maffiaserie

Het eerste seizoen van de gewelddadige serie Bad Blood bestaat helaas maar uit zes afleveringen, less is more, zeker in dit geval. De serie is gebaseerd op Business of Blood. De gruwelijke laatste oorlog van Maffia Boss Vito Rizzuto’s door Antonio Nicaso en Peter Edwards in Montreal. Tijdens het eerste seizoen staan de laatste jaren van de criminele familie Rizzuto in het teken van een behoorlijke dosis geweld. Verder in het seizoen voeren ze één van de grootste internationale drugssmokkeloperaties uit, vanuit de haven van Montreal. De serie wordt steeds spannender en  intenser wat lijdt tot vloeien van veel bloed. Voor de echte maffialiefhebber is dit een serie die je moet checken. Sensatie, spanning en extreem geweld komt er allemaal in voor. Daarom moet je al je plannen voor de komende avonden schrappen en deze dikke serie aanschouwen.

Manners

Reageer op artikel:
Bad Blood is de nieuwe maffiaserie op Netflix
Sluiten