De nieuwe G-Steel is een horloge dat jij om je pols wilt hebben

Redactie 11 feb 2017 Entertainment

Een jaar geleden werd de eerste G-Steel collectie onthuld van het Japanse Casio. Het merk dat je van de middelbare school nog kent van je rekenmachines is minstens zo fameus vanwege de horloges. Nu is het aanbeland bij de tweede generatie. Wij vinden ‘m heel vet. Echt zo’n mannenklok. En je kunt er de tijd mee lezen ook.

De horloges zijn voorzien van een ‘layer guard structure’. In coole woorden betekent dat, dat ze shock- en waterproof zijn. Je kunt er rustig mee douchen of ‘m een keertje op de vloer laten kletteren. Niks aan de hand, dan doet ‘ie het nog steeds.

Qua formaat zijn ze eigenlijk precies goed. Groot genoeg om op te vallen, maar niet zo groot en zwaar dat je linkerhand niet meer opgetild krijgt. Verder heb je zowel een analoge als een display klok; wijzers en digitaal. Digitaal tikt er een secondewijzer mee en laat het zien welke dag je leeft. Verder zitten er nog functies op als een LED-lampje voor als je laveloos in een donkere club staat om je vervolgens af te vragen dat het pas 2 uur is, er zit een stopwatch op om de acceleratie van 0-100 van je beste vriend z’n nieuwe wagen te checken en een alarm om wakker te worden.

Meer heb je ook niet nodig. Ook nog wel het vermelden waard is dat alle G-Steel horloges zijn uitgerust met een batterij die is op te laden in zowel zon- als kunstlicht. Halfuurtje in de zon met je klokkie en hij kan er weer tegenaan. Goeie shit.

Prijzen beginnen vanaf €279,- en kun je bestellen via gshock.com

Reageer op artikel:
De nieuwe G-Steel is een horloge dat jij om je pols wilt hebben
Sluiten