In de mysterieuze Sci-Fi film Atomica gaat het goed mis in een energiecentrale

Redactie 26 feb 2017 Entertainment

Dominic Monaghan, die doorbrak met zijn rol als Merry in The Lord of the Rings, is lekker bezig. Vorig jaar speelde hij in de film Pet een creepy karakter met een verborgen agenda. Dat deed hij overtuigend en in de nieuwe sci-fi thriller Atomica vervult hij een soortgelijke rol.

Atomica speelt zich af in de nabije toekomst waar de wereld draait op hernieuwbare energie. Wanneer een kerncentrale plotseling offline gaat is er iets mis. Abby Dixon, een jonge veiligheidsexpert wordt opgeroepen om de energiecentrale in de woestijn weer online te krijgen en te checken wat er mis is. Eenmaal aangekomen zorgt een reeks vage gebeurtenissen voor twijfels. De enige medewerker (Dominic) gedraagt zich apart en Abby begint te twijfelen aan zijn mentale gesteldheid en identiteit. Wanneer Abby een gewonde man naar binnen haalt lijkt hij antwoorden te kunnen geven. Wie is de good-guy?

FHM-Atomica

De filmposter onthuld dat de aarde een held nodig heeft. Dominic Monaghan die de wereld redt? We gaan het zien. 17 Maart in de Amerikaanse bioscopen.

Reageer op artikel:
In de mysterieuze Sci-Fi film Atomica gaat het goed mis in een energiecentrale
Sluiten