De musthaves die elke fitboy of fitgirl gebruikt om in shape te blijven

redactie 25 apr 2016 Entertainment

Als je vaak in de sportschool staat dan weet je wat je nodig hebt om fit, gespierd en gezond te blijven. Voor mensen zoals wij, die de weg van de bank naar de koelkast als te veel vinden, hebben we vijf must-haves voor je samengesteld die je helpen om fit te worden.

Creatine

Creatine stimuleert de spiergroei door prestaties te verbeteren bij explosieve krachtinspanningen. Ideaal hulpmiddel voor in de sportschool dus!

Vitamine B12

misschien we de belangrijkste uit de lijst: vitamine B12. Deze allround topper van een vitamientje helpt je tegen vermoeidheid, bevordert de stoelgang en maakt voldoende rode bloedlichaampjes aan.

Draadoze Oortjes

Uitermate handig voor tijdens het sporten of hardlopen. Wordt gemotiveerd door de muziek en zonder draad blijven de rakkers nergens achter hangen.

Eiwitshakes

De eiwit, of whey, shakes helpen je bij het herstellen en opbouwen van je spieren. Als je vaak naar de sportschool helpt het om ’s ochtends en ’s avonds een shake te drinken.

Drinkfles

Ook als je niet aan het sporten bent is het belangrijk dat je voldoende drinkt. Dit helpt afvalstoffen uit je lichaam te halen en je hebt minder snel honger.

Wil je meer weten over vitamines, eiwitten, supplementen en andere hulpmiddelen?

Neem dan een kijken op de site van Vitaminstore.

Reageer op artikel:
De musthaves die elke fitboy of fitgirl gebruikt om in shape te blijven
Sluiten