De meeste bizarre huwelijkstradities evâhh

sharon 21 nov 2014 Entertainment

Wat lopen er toch een stel gekken rond op deze Aerdkloot, hé. Steeds maar weer wordt bevestigd hoe ongelooflijk stom mensen kunnen zijn. Doen wij nog een schepje bovenop, met deze vreemde trouwtradities.

1. Kidnap de bruid – Romani (zigeuners). Een jongen moet een meisje ontvoeren en als ze dan 2 of 3 jaar bij hem blijft wordt ze zijn vrouw. Punt.

2. Schotland – de bruiden moeten zichzelf helemaal vies en zwart maken, om hun echte, onvoorwaarderlijke liefde te bewijzen.  Logisch.  

3. Trouwen met een boom – India. Als een meisje wordt geboren als Mars en Saturnus onder het zevende huis staan, is ze vervloekt. Om die vloek te breken moet ze met een boom trouwen en deze om laten hakken.  Duh.

4. Toiletsoep – Frankrijk. Na een bruiloft worden alle kliekjes verzameld en in de toiletpot op de kamer van het pasgetrouwde stel gedaan. De gasten gaan niet weg voordat het stel het opeet.  Smullen!

5. Scheer de bruid – China. In China moet een bruid al haar haar, behalve één lok, afscheren als een teken van schoonheid. Wauw.

6.  Cross dressing – Rusland. Ja, want daar geloven ze nog een bruidsschat. Als de ouders van de bruid niet genoeg geld neerleggen voor het huwelijk, wordt er tijdelijk een andere bruid gezocht tot ze meer betalen, en meestal is dit een cross dresser. Juist.

7. Borden stukgooien – Duitsland. Bam!

8. Croquembouche cake – Frankrijk. Een torenhoge taart gemaakt van soesjes. Lekker.

9. Schiet de bruid – China. De bruidegom schiet drie (botte) pijlen op zijn bruid, en breekt ze vervolgens.  Pijnlijk.

10. Spugen op de bruid – Kenia. De vader van de bruid zegent zijn dochter door te spugen op haar hoofd en borsten. Gadver.

11. Henna tattoos – India. Lekker kliederen. Jup.

Reageer op artikel:
De meeste bizarre huwelijkstradities evâhh
Sluiten