De meest luxe bunker ter wereld

luc 5 feb 2015 Entertainment

De meest luxe bunker ter wereld gaat schuil onder de naam Survival Condo Project. De bunker, van maar liefst 15 (!!) verdiepingen diep, is gebouwd om de elite onder de elite in veiligheid te brengen in geval van nood.

Deze bunker is al in de jaren ’60 gebouwd voor de Atlas F raket, door het Amerikaanse leger. De muren zijn dan ook 2,7 meter dik en zouden je zelfs kunnen beschermen tegen nucleaire aanvallen.

De Amerikaanse ondernemer Larry Hall zag in deze bunker de ideale plek voor een elitaire schuilplaats. De bunker kan jarenlang onderdak bieden aan 70 man. Het hangt vol met flatscreen tv’s, er is een bioscoop, meerdere zwembaden, fitnessruimte, bibliotheek, klaslokalen en je kunt zelfs je eigen voedsel verbouwen! Er is zelfs gedacht aan een tilapia kweekvijver zodat je niet telkens tonijn uit blik hoeft te eten. Veel gekker moet het niet worden.

Wat kost deze noodoplossing nou? Per unit, en die units varieren qua grootte, ligt de prijs tussen de 1,5 en 3 miljoen dollar. Als je geinteresseerd bent, ben je al te laat. Veel wetenschappers en artsen hebben meteen een unit aangeschaft. Een tabaksfabrikant heeft zelfs vier hele verdiepingen meteen in cash betaald. Zullen ze ook aan een rookruimte hebben gedacht?

Reageer op artikel:
De meest luxe bunker ter wereld
Sluiten