De makers van The Ring en The Grudge komen met Polaroid

Redactie 3 jul 2017 Entertainment

Wij hebben het hier op de redactie niet zo heel erg op horrors. Niet omdat we de films niet goed vinden, maar vooral omdat we de zeven kleuren stront tussen onze naad niet heel chill vinden. Af en toe krijgen we dan trailers voor de kiezen die we liever niet kijken. Doen we dan toch en dan druipen de druppels zweet van ons voorhoofd. Laten we zeggen dat de trailer van Polaroid, een horror van de makers van The Ring en The Grudge, ons coolheidsniveau heel wat omlaag haalt.

Image may contain: camera and text

Bird Fitcher, een loner chick op de middelbare school vindt in een oude antiek shop een Polaroid vintage camera. Ze heeft geen idee van de duistere geheimen die de Polaroid met zich mee brengt. Het duurt niet lang voor zij erachter komt dat iedereen wiens foto wordt geschoten en tragisch einde tegemoet gaat.

25 augustus gaat deze ongetwijfeld in-je-broek-pis-waardige horror de bioscoopzalen op stelten zetten. We weten nog niet zeker of die in Nederland komt maar jullie weten vast genoeg stream- en downloadsites te vinden.

 

Reageer op artikel:
De makers van The Ring en The Grudge komen met Polaroid
Sluiten