De Khaleesi wil lesbische seks in Game of Thrones

redactie 22 jun 2016 Entertainment

Mocht je ‘Battle of the Bastards’, de negende aflevering van dit seizoen, nog niet gezien hebben, dan wordt het tijd om dat nú te doen, want het is de vetste, gewelddadigste en bruutste aflevering die we ooit hebben gezien. Niet alleen de strijd om Winterfell was geniaal, maar ook de legendarische scène waarin Daenerys op epische wijze laat zien waarom ze haar de Mother of Dragons noemen. Man, man, man, wát een aflevering.

Toch zijn dat niet de scenes waarover we nu willen praten, want wij willen het hebben over de opmerkelijke ontmoeting tussen Daenerys Targaryen en Yara Greyjoy. Die ontmoeting was namelijk nogal… sensueel. Sterker nog: de seksuele spanning spatte er vanaf. Emilia Clarke zelf is het daar gelukkig helemaal mee eens en reageerde op geniale wijze over de vermeende lesbische romance: "Bring on the ladies!"

Nou, de Khaleesi is er in elk geval voor in, dus zou het dan toch gaan gebeuren? Nee, wij weten vrij zeker van niet. Het zou het verhaal niet dienen en het is veel waarschijnlijker dat Daenerys simpelweg blij was om die badass Greyjoy-chick aan haar zijde te hebben. En bovendien… wij zouden Daernerys nét wat liever met haar beste vriendinnetje Missandei tussen de lakens zien woelen. Of met Margaery! Of Sansa! Of Melissandre! Of gewoon allemaal tegelijk!

Emilia Clarke staat bekend om haar pikante uitspraken. Zo gaf ze ons een wel heel hete versie van het alfabet. Wist je trouwens dat ze verkozen is tot Sexiest Woman Alive? En dat ze een keilekkere body double heeft die je peentjes laat zweten? *smachtende zucht*

Mocht je om een of andere idiote reden vergeten zijn hoe ontstellend mooi de dames uit Game of Thrones zijn, dan frissen we je geheugen nog even op:

Missandei

Daenerys

Margaery

Sansa

Melissandre

Reageer op artikel:
De Khaleesi wil lesbische seks in Game of Thrones
Sluiten