De Infinity Concept Vision GT is verschrikkelijk dik

koen 22 dec 2014 Machines

De racegame Gran Turismo bestaat vijftien jaar en om dat te vieren hebben de makers van de game bij een aantal gerenommeerde autofabrikanten een verzoek ingediend of zij speciaal voor de nieuwe Gran Turismo een futuristische sportwagen wilden ontwerpen. In navolging van onder andere Mercedes en Nissan heeft nu Infiniti een model onthuld.

En wat voor een. Veel vetter dan de Concept Vision Gran Turismo ga je ze echt niet vinden. Hoewel de auto alleen digitaal bestaat heeft Infinity wel een aantal specificaties vrijgegeven. Zo krijgt deze vierwieler een 4.5-liter V8 motor en een elektromotor. Verder krijgt deze futuristische sportwagen een gewichtsverdeling van 45:55 en ligt de motor net voor de vooras. Het is een conceptcar maar desondanks geeft het ontwerp wel een indicatie voor toekomstige modellen van Infinity.

Het concept is zo vet dat Infinity zelfs één model daadwerkelijk heeft gebouwd! Helaas blijft het daar wel bij. Deze bolide kopen zit er niet in. Dan maar vergapen aan de foto’s en ‘t filmpje…

1.

2.

3.

4.

Reageer op artikel:
De Infinity Concept Vision GT is verschrikkelijk dik
Sluiten