De Idioot van de Maand verkiezing: september

redactie 4 okt 2016 Entertainment

In deze nieuwe rubriek gaan wij uitzoeken wie volgens Nederland de allergrootste idioot van de maand september was. Wij hebben vijf naar blijvend letsel solliciterende idiots genomineerd, waaruit jij je favoriet mag kiezen. Bekijk de video’s van deze mafkezen en stem in de poll onderaan deze pagina op de allergrootste idioot. 

1. Dude springt van een gigantische hoge klif bijna zijn dood tegemoet
Deze dude was op zoek naar een goede adrenalinekick. En hoe kun je beter voelen dat je leeft dan van een gigantisch hoge en levensgevaarlijke klif af te springen? Toch was het misschien slim geweest om van te voren even goed te kijken of het wel haalbaar was.


2. Jetskiër wordt bijna vermorzeld door motor van een containerschip
Deze pannenkoek is lekker aan het cruisen op zijn jetski door de oceaan als in de verte een gigantische mammoettanker opdoemt. Op zich nog niks aan hand, die varen wel vaker door de zee. Uiteraard moet je wel oppassen dat je niet te dichtbij komt. Elke halve zool weet dat de zuigkracht van zo’n schip ontzettend sterk is.


3. Malloot laat zich steken door pijnlijkste wesp ter wereld
Coyote Peterson is al door ongeveer alles gestoken of gebeten. Het gaat hem allemaal een beetje vervelen. Daarom is hij op zoek naar de mierwesp om zich door hem te laten steken. Die steek staat namelijk bekend als één van de pijnlijkste insectenbeten ter wereld. Je moet er maar zin in hebben.


4. Naar rolstoel solliciterende dude maakt zieke jump in het zwembad
Op vakantie van een hoge cliff af springen in de zee of in een rivier, we hebben het allemaal wel eens gedaan. Dat is voor deze gast niks. Hij klimt namelijk een paar verdiepingen op, om vervolgens in het zwembad te springen. Wat een gek.

5. Idioot schiet zichzelf in zijn face met een paintball gun
We zien genoeg domme dingen voorbij komen op het internet. Maar deze guy slaat alles. Hij schiet zichzelf in zijn face met een paintball gun. Van nog geen halve meter afstand krijgt hij dus met een rotgang een paintball op zijn bakkes. Aan zijn rechtervoet te zien doet hij wel vaker gekke stunts. 

Dit waren de vijf genomineerden. Welke van de vijf gekkies verdient volgens jou de prijs voor idioot van de maand september en maakt daarom kans om idioot van het jaar te worden? Stemmen doe je in polletje hieronder.

 

Reageer op artikel:
De Idioot van de Maand verkiezing: september
Sluiten