De HydroHammock is de meest relaxte uitvinding ooit

Redactie 13 jul 2015 Entertainment

Airco, scheerschuim, McDonalds fritessaus, het tostiapparaat. Zomaar een paar prettige uitvindingen die het leven een stuk aangenamer maken. Daar kan de HydroHammock met een gerust hart aan worden toegevoegd. Bedankkaartjes mogen worden gestuurd naar Benjamin H. Frederick, de uitvinder van dit briljante product.

De HydroHammock is een hangmat en jacuzzi ineen. Ben heeft een draagbaar verwarmingssysteem gecreëerd waardoor je met warm water lekker kan badderen in je hangmat. De hangmat wordt verwarm door een externe box, waar weer een tuinslang aan zit gekoppeld die het water rondpompt en jou warm houdt. Daarbij kan de hangmat liefst 180 liter water aan plus het gewicht van twee volwassenen. Jij kan straks dus lekker met je vriendinnetje in deze hangmat gaan chillen.

Het is een Kickstarter project, dus er moeten nog wat centjes tegenaan wil deze uberchille gadget werkelijkheid worden. Maar dat lijkt ons geen probleem. Er moet namelijk 50k worden opgehaald, terwijl we met nog zestien dagen te gaan al op 36k zitten. Dit gaat helemaal goedkomen. Als ‘tie straks te koop is, dan kost het je straks zo’n 1000 piek om de HydroHammock aan te schaffen. Wij zijn fan!

Reageer op artikel:
De HydroHammock is de meest relaxte uitvinding ooit
Sluiten