De hoofdrolspeler van Intouchables is te zien in nieuwe film

Redactie 24 jan 2017 Entertainment

Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Intouchables uitkwam. Een van de top-10 films van dit decennium als je het ons vraagt. Sinds die tijd hebben we eigenlijk nooit meer wat gezien van hoofdrolspeler Omar Sy, maar daar gaat verandering in komen.

Vanaf aanstaande donderdag draait Demain tout Commence in de bioscoop en jawel, daar is een hoofdrol weggelegd voor de acteur. Wel eentje om met je vriendin te kijken, want hij zit aan de romantische kant van het filmspectrum. Maar hé, naast alle tieten-schieten-helikopter-films kunnen wij zo’n verhaal ook hartstikke waarderen.

Het verhaal gaat over Samuel, een player die de ene na de andere vrouw hosselt. Relaties doet ‘ie niet aan, maar dat verandert als een van zijn oude liefdes voor z’n neus staat met een baby. Mag jij raden van wie die baby is. Precies. Maar de moeder van z’n dochter peert ‘m naar Londen en laat Samuel alleen met haar achter. De trailer check je hieronder. Mocht je nog tips nodig hebben voor nieuwe films: hier 13 waargebeurde films zit je zeker een keer moet kijken.

beautify.nl

Reageer op artikel:
De hoofdrolspeler van Intouchables is te zien in nieuwe film
Sluiten