De grootste partycruise ter wereld wordt het festival van aankomende zomer

Redactie 27 jan 2017 Entertainment

Als je aankomende zomer een uniek meerdaags festival wil bezoeken dan hebben wij de tip voor je. Stap aan boord bij The Ark op The Freedom of the Seas, ook wel bekend als een van de grootste cruiseschepen ter wereld. Wij denken aan een soort Tomorrowland met focus op betere muziek, maar dan varend over de Middellandse Zee. Dit kan niet anders dan te gek worden.

The Freedom of the Seas is een van de grootste cruiseschepen ter wereld en biedt plaats aan zo’n 4.000 passagiers en 1.400 bemanningsleden. Van donderdag 31 augustus tot en met zondag 3 september wordt dat de grootste party boot die de wereld ooit heeft gezien.

In totaal zullen er zeven stages worden gehost. Aan boord gaan onder meer Pacha, het fameuze house label Strictly Rythm en Click. Verder zijn bekende partyorganisatoren als elrow, Ministry of Sound, Kelly Palmer, BABOAM, Age of Love, Kozzmozz, PIV, Kitsch Club, Zundays by Zillion, FACT, Deep House Amsterdam en Girls Love DJ’s van de partij. Meer dan vijftig dj’s zullen aan boord gaan en het dak eraf blazen. Line-up wordt 15 februari bekend. Damn, dit moet a hell of a party worden.

Het feestschip vaart vanuit Barcelona als eerst naar Ibiza, daarna naar Marseille om weer terug te keren naar Barcelona. Naast partyen kun je natuurlijk ook je helemaal vol vreten, je kater verwerken in het welness center & spa of sporten. De cheapste en duurste kajuiten zijn al uitverkocht, maar er zijn nog tickets beschikbaar vanaf 900 piek. Kost een paar duiten, maar dan heb je wel een gegarandeerd onvergetelijke ervaring. Trommel je beste party matties op en gaan met die handel!

Reageer op artikel:
De grootste partycruise ter wereld wordt het festival van aankomende zomer
Sluiten