De FHM500 top 10 allermooiste vrouwen van Nederland

redactie 17 jun 2016 Girls

Maanden lang hebben we op de FHM een selectie van duizenden vrouwen gemaakt. Niet zomaar vrouwen, de mooiste vrouwen die ons kleine land heeft voortgebracht. In de gigantische poule aan vrouwelijk schoon moesten toen nog 500 vrouwen uit de bus komen die net even wat mooier waren dan de afvallers. Daar hebben jullie ons onwijs mee geholpen door massaal te stemmen via social media en de FHM500 website. We stellen met grote trots de tien allermooiste vrouwen van Nederland aan je voor. Ben je klaar voor een potje gigantisch watertanden, hartkloppingen en kippenvel? Treed dan binnen in de elite van mooienvrouwenland. De tien schoonste wezens zijn waar dromen van gemaakt zijn. Voor meer foto’s, interviews en natuurlijk de andere 490 vrouwen moet je met een bloedjezusgang naar de Etos om gratis een exemplaar op te halen bij elk Tabac product dat je koopt.

10. Chelsey Weimar.

Monday mood @thejuanisee magic shot ???? #newyorkcity

Een foto die is geplaatst door Chelsey Weimar (@chelsey_weimar) op

Won als 15-jarig broekie het modellenprogramma The Face. Dat bleek een voorbode voor een gouden toekomst. Vier jaar later staat de oogverblindende brunette te shinen in grote campagnes voor de grote merken der aarde en zit ze in de talent pool van, jawel, Victoria’s Secret. Haalde een tijdje geleden nog het wereldnieuws omdat ze zou daten met niemand minder dan Don Leonardo Dicaprio.

9. Sylvie Meis.

#BraParty @hunkemollerhq ?? @serenagoldenbaum @pollysblackdress @jessedonker #jointheparty #hunkemoller

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Werd ontdekt als bardame Ice in de Spaanse strandsoap Costa waarna ze uitgroeide tot een van de grootste glamour ladies van de lagen landen. Abonnementje in de top-10. Sylvie is net als een Aston Martin DB5: die wordt alleen maar mooier naarmate de jaren verstrijken. Bekijk alle tandenknarsend lekkere campagnes van Hunkemoller en je geeft ons gelijk.

8. Tess Milne.

Tijdens onze eerste shoot wilde ik hem slaan, nu kan ik niet wachten op de volgende! ❤️ #shoot #iljakeizer

Een foto die is geplaatst door Tess Milne (@tessmilne_) op

De blonde belhamel is de laatste winnares van deze roemruchtige verkiezing. De presentatrice van RTL zou zelfs een programma over de Azerbeidjaanse geschiedenis van het onderwaterhockey nog interessant maken. En dan heeft ze ook nog eens een leuke tweelingzus. Ziet onze imaginaire CT-scan daar wat activiteit in het fantasiegedeelte van de hersenen ontstaan.

7. Sharon Pieksma.

??

Een foto die is geplaatst door Sharon Pieksma (@sherpieksma) op

Hoewel Sharon Pieksma bij Jan Modaal waarschijnlijk geen belletje zal doen rinkelen, is ze voor ons al lang geen onbkende meer. Net zo min als voor al haar tienduizenden Instagramvolgers. Van X-Pro II to Nashville en van Mayfair tot #nofilter. Deze blondine staat potverdikkeme alles. En in real life wordt het alleen maar beter kunnen we je vertellen.

6. Doutzen Kroes.

New week, new beginnings! Lets go?? #happymonday

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Vraag aan tien Nederlanders wie zij de mooiste vrouw van Nederland vinden en 9 keer zal Doutzen als antwoord over de lippen rollen. Jarenlang behoorde de Friezin tot de upper class van der topmodellen. Niet meer dan logisch dat zij zich nog altijd in de top van Neerlands mooiste vrouwen begeeft.

5. Abbey Hoes.

?? @chloechante

Een foto die is geplaatst door Abbey Hoes (@absyboo) op

Vroeger op de middelbare school had je altijd dat meisje rondstiefelen waar je stiekem verliefd op was. Abbey is dat meisje. De actrice die een Gouden Kalf won, wil je knuffelen tot je lichaamstemperatuur stijgt naar koortsachtige hoogtes. Een vrouw waar we de komende eeuw alleen maar meer van gaan en willen horen.

4. Bo Maerten.

Reageer op artikel:
De FHM500 top 10 allermooiste vrouwen van Nederland
Sluiten