De ergste eerste Tinderdate ever. Ever. Ever.

sharon 22 jan 2015 Entertainment

Het blijft toch altijd afwachten hé, dat Tinder. Lijkt ze een beetje op d’r profielfoto? Is ze een beetje chill? Ga ik scoren vanavond? Kan natuurlijk helemaal goed en geweldig uitpakken, maar het kan ook zo gaan als het verhaal van deze guy, die op Reddit door het leven gaat als Pinky0926. Dit is echt het Tinderverhaal van je grootste nachtmerrie. 

“Haar foto’s waren mooi en ze leek normaal. Ik had nog nooit het ‘Tinderding’ gedaan, dus ik wist niet wat ik moest verwachten, maar toen ze me uitnodigde bij haar thuis dacht ik dat ik lekker makkelijk ging scoren. Ik onder de douche, scheren, en rij de 30 minuten naar haar huis. Ik maakte me niet eens druk om de veiligheid, het is maar een meisje toch? Bij aankomst begon ik een beetje te twijfelen of ze wel het goede adres had doorgegeven. Het huis was volledig overwoekerd. Het gras was minstens 7000 jaar niet meer gemaaid en de muren hadden een decennium geleden al nieuwe verf nodig. En zijn de ramen nou dichtgetimmerd? Ik controleer het nummer op de brievenbus, en ja, ik ben toch echt bij het goede adres. Het zal dan wel gewoon een waardeloos oud huis zijn, dacht ik nog. Ik klop en na ongeveer een minuut kwam ze naar de deur.Onaangename verrassing nummer 1: ze ziet er 15 jaar ouder dan op haar foto’s en verwilderd; alsof ze ‘een week niet heeft geslapen’-verwilderd. Ik weet niet wat de fuck ze draagt​​, maar het ziet eruit als een bizarre en mislukte poging tot sexy. Zoals: ‘ik kocht deze luipaard print jurk bij Walmart 15 jaar geleden’-sexy.

Ik ben al aan het bedenken hoe ik hier weg kom nog voor ik überhaupt binnen ben. En dan vraagt ze me binnen. Holy fuck. Binnen is het nog erger. De verf bladdert van de muren, het is donker, rommelig, en het ruikt alsof er iets is doodgegaan hier. Ik loop achter haar aan naar de kamer, dat wordt verlicht als een goedkoop bordeel. Ze gaat op haar bed zitten en vraagt of ik het erg vind als ze rookt. Nou, da’s niet eens echt meer een verrasing op dit punt, dus vooruit. En op dat moment trekt ze een fucking methpijp uit haar tas. Toen klopte alles. Het huis, de verf, de ramen, de geur, zij. Dit is een crackhuis en zij is een crackhoer. Nu begin ik bang te worden, word ik straks besprongen door vier lijpe junkies? Ik moest daar weg. Met een vaag excuus over koude voeten rende ik het huis uit. Ze leek het niet eens ze merken: ze was higher dan de Empire State Building op dat moment. Ik rij zo snel als ik kon naar huis en spring meteen onder de douche.

Nou, dat was mijn eerste Tinderdate.”

Via: reddit.com

Reageer op artikel:
De ergste eerste Tinderdate ever. Ever. Ever.
Sluiten