De eerste huiveringwekkende trailer voor sci-fi thriller Alien: Covenant is hier

redactie 27 dec 2016 Entertainment

Science fiction liefhebbers kunnen zich gaan verheugen op een nieuw hoofdstuk in de Alien reeks. Op tweede kerstdag werd de eerste trailer gereleased door 20th Century Fox waarbij director Ridley Scott (Blade Runner, Alien, Prometheus, The Martian) terugkeert in zijn in Alien gecreëerde wereld.

De film is het tweede deel in een prequel trilogie dat begon van Prometheus en weer direct aansluit op de legendarische film Alien uit 1979.

De crew van het ruimteschip Covenant stuit op een planeet ver weg in het universum, waarbij ze een onontdekt paradijs denken te hebben gevonden. Blijkt niet helemaal het geval, want de planeet is een donkere, gevaarlijke wereld waar je als mens liever niet wenst te vertoeven. Zeker niet als ze een dreiging ontdekken die hun fantasie te boven gaat en ze moeten zien te ontsnappen om dit te overleven.

De enige normale inwoner van de planeet is David, gespeeld door Michael Fassbender, die eveneens de enige overlevende is van de gedoemde Prometheus expeditie. Wat ons betreft een van de grote science fiction beloftes van 2017. Bewaar je enthousiasme tot 19 mei, de datum waarop ‘ie in de bioscoop zal gaan draaien.

Reageer op artikel:
De eerste huiveringwekkende trailer voor sci-fi thriller Alien: Covenant is hier
Sluiten