De E-sigaret gaat het helemaal worden in 2016

redactie 11 mrt 2016 Entertainment

Kerel! Verstokte roker met je gitzwarte longen. Ben je nou nog niet gestopt? Zou het niet eens tijd worden. We zijn nu ook tegen onszelf aan het lullen hoor, maak je geen zorgen. Waarom we anno 2016 nog steeds een tabacstickie in de brand steken is ons eigenlijk een raadsel, met alle narigheid die je ervan krijgt. Maar goed, het is zoals het is. Gelukkig zijn er ook nog alternatieven voor de welbekende sigaret zodat we niet helemaal zonder rookwaar hoeven verder te leven.

Zo is de E-Sigaret aan een stevige opmars bezig in het straat- en cafébeeld. Een sigaret met een lampje. Stukken minder schadelijk voor de gezondheid, maar wel de geneugten van het inhaleren van tabak. Sowieso dat jij iemand kent met zo’n apparaat. En dat je hem wellicht hebt uitgelachen. Maar die gozer staat eerder op jouw begrafenis dan andersom. Dus, wie ‘lacht’ er dan het laatst? Tip: jij bent het niet. Dus wees verstandig en gooi de sigaretten de open haard in en stop of stap over op E-zmoke. Een spijkerbroek met scheuren bij je knieën erin, een hoed op je hoofd en je kan zo het museum voor hippe mensen in.

Terug naar de E-sigaret, want even naar de feiten: een E-sigaret is 95% minder schadelijk dan gewoon roken. Dat komt met name doordat er geen verbranding plaatsvindt, maar de e-sigaret louter waterdamp produceert. Dus je skipt alle giftige stoffen als teer en nicotine. Beter voor jezelf.

Bovendien scheelt het ook nog eens een hoop doekoe. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: wegwerpsigaretten, herlaadbare- en navulbare E-sigaretten. En dan weer met allerlei verschillende smaakjes en nicotinegehaltes. Dus, vriendelijke vriend. Waar wacht je nog op? Overstappen naar E en je leeft nog lang en gelukkig.

Reageer op artikel:
De E-sigaret gaat het helemaal worden in 2016
Sluiten